500ste Intercom

Afgelopen maand hebben wij in Utrecht onze 500ste Comelit intercom geplaatst.
Het berof een bedrijfspand waar we de nieuwe comelit Ultra hebben toegepast.
De ultra heeft een nieuw design , een echt goede HD camera en is zelfs in opbouw HEEEL plat.

Misschien een idee voor u?

Particuliere Woningen

Het zijn er nu meer dan 100, de particuliere woningen waar wij voor gedeeltes van gebouw ( lees in dit geval woning) automatisering hebben gezorgd.

Particulieren zetten wij om het prive van onze klanten te beschermen NIET op onze site. Dat is soms wel een beetje jammer omdat het wel leuk staat. Maar niet getreurd, als u een referentie wilt, dan zijn er altijd blije klanten die daar aan meewerken.
Bij sommige van deze woningen gat hem om begeleiding bij het eigen project van de bewoner.

Er is dus veel mogelijk !

Smarter Creations BV

Gedurende 2022 zullen onze Gebouwautomatisering activiteiten worden overgenomen door ons nieuwe bedrijf Smarter Creations BV. De groei in deze makt vraagt erom dat wij dit in een aparte tak van ons bedrijf onderbrengen zodat wij u nog beter kunnen helpen.

Restaurant Shiki Rotterdam

Shiki is een ruim Rotterdams restaurant dat dagelijks veel gasten trekt met zijn, deels eigen creaties, op het gebied van Sushi en longdrinks. Bezoekers worden niet alleen getrakteerd op het uitstekende eten en drinken maar ook de atmosfeer in de Lounge en Restaurant zijn bijzonder. Medio vorig jaar zocht de directie van Shiki contact met PB Company voor verbeteringen in hun restaurant.
Sindsdien hebben wij meerdere projecten gerealiseerd op gebied van beheersing, veiligheid, energie-management en informatieverschaffing. Hiervoor heeft PB Company een mix van LOXONE en andere in de markt verkrijgbare, of door PB Company ontwikkelde, actoren en sensoren toegepast. Zo worden als voorbeeld de sferen nu automatisch beheerst op grond van door de klant programmeerbare “Playlists”.

PB Company haar nieuwste project bij Shiki wordt de toegangsbeheersing van het restaurant hierdoor kunnen o.a. leveranciers gecontroleerd toegang krijgen tot Shiki en hoeft er geen personeel toezicht te houden op leveringen.

Intercom en Smart Building voor Krachstation Kanaaleiland

Krachtstation Kanaaleiland is een unieke plaats in Utrecht waar mensen wonen bedrijvig zijn binnen een groot gebouw. Om de bruikbaarheid van haar faciliteiten te vergroten gaat PB Company er een modulair betaalbaar en toch ook uitbreidbaar intercomsysteem van Comelit aanleggen en een Lichtsturing voor de entree en centrale activiteitenruimte gebaseerd op LOXONE-techniek. Hierdoor is er veel minder personeel inzet nodig bij de portier functie en ondersteuning activiteiten.
Op deze manier kan Krachtcentrale Kanaaleiland haar effectiviteit verbeteren omdat de fondsen beter inzetbaar worden.

LOXONE Zilver partner

PB Company is nu een LOXONE Smart Home Zilver partner

Supershift kiest voor PB Company

Supershift is een gedegen bedrijf dat applicaties bouwt met .NET technologie. Hun klanten bestaan uit top bedrijven uit onze samenleving en hun applicaties bevatten vaak zeer gevoelige zaken. Niet voor niets dat er hoge eisen worden gesteld aan de interne veiligheid bij Supershift.
Mede om hieraan te voldoen heeft PB Company een toegangssysteem ontworpen en uitgevoerd dat uitmunt in lage kosten, herleidbaar en door de klant zelf beheersbaar is. Verder zijn de gebruikskosten van het systeem zijn te verwaarlozen.

Fonky Sales kiest voor PB Company om haar nieuwe hoofdkantoor te verzorgen.

Fonky Sales is een jong en sterk groeiend direct sales marketingbureau. Na eerst kantoren in Utrecht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam te hebben opgezet werd het nu tijd voor een nieuw hoofdkantoor aan de Biltstraat in Utrecht. Groei geeft ook voor de automatisering verdere uitdagingen. Fonky Sales heeft in PB Company een partner gevonden om een infrastructuur op te zetten die stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit geeft. Dit alles met zeer lage beheerskosten.

Na eerst het hoofdkantoor verzorgd te hebben zijn wij momenteel bezig met hun andere kantoren.

WLAN voor Van der VALK

PB Company heeft met succes een verbeterd WLAN (Wi-Fi) netwerk ontworpen voor het Van der VALK-hotel te Nieuwegein
Uitgangspunten waren een maximale gebruikerservaring bij een minimalen radio-belasting van de gasten.
Inmiddels is het nieuwe netwerk door de leverancier uitgerold.


PB Company is nu AXIS communications Authorized Partner

We werken regelmatig met CCTV-system en integreren bewaking en video in onze IT Architectuur. AXIS is een merk met internationale erkenning en vormt een aanvulling op ons dienstenpakket. Heeft u vragen over AXIS of heeft u een mogelijke toepassing voor cameratechniek? Wij horen u graag.

De Zorgmeersters kiezen voor PB Company

De Zorgmeesters is een nieuwe aanbieder in de GGZ te uitrecht. PB Company gaat de automatisering van hun locatie in Utrecht verzorgen. De nadruk komt te liggen op flexibiliteit en veiligheid. Het laatste wordt ondernemer continu gewaarborgd door een CISCO Next Generation Fire Wall met FIREPOWER SERVICES

Werkspot BV kiest opnieuw voor PB Company

Werkspot BV groet stevig. Daarbij hoort een juist niveau van de IT-infrastructuur. Na in het voorjaar Werkspot van een nieuw WLAN te hebben voorzien is
PB Company nu gekozen als automatiseerder om deze groei te voorzien van de IT-structuur die daarbij hoort.
De werkzaamheden voor werkspot bv zullen in juli worden afgerond.

WLAN voor Werkspot BV

In maart 2016 heeft PB Company een geslaagde WLAN implementatie uitgevoerd bij de Firma Werkspot BV te Amsterdam