Intercom Systemen

Goede intercom systemen waarborgen gemak en veiligheid voor heel veel gebruikers.

PB Company heeft als installateur voor de bekendste merken al letterlijk honderden intercom systemen gemaakt voor al evenzovele tevreden klanten. Dit is te danken aan dat wij alleen met professionele merken werken vanwege kwalitiet en duurzaamheid. Of het nu gaat om één of 500 appartementen. Wij maken met u een oplossing op maat die past bij uw situatie 100% gegarandeerde kwaliteit.

Als u overweegt om een (vervangend) intercoms systeem aan te laten leggen doet u er goed aan om onze onafhangkelijke experts te raadplegen. Wij hebben een goed overzicht op het aanbod in de markt en herkennen uw belang. Daarom zijn wij in staat een goed onderbouwd advies uit te brengen. Dit advies maken wij 100% waar met een offerte met gagarandeerd en overeengekomen resultaat tegen een vaste prijs.

Intercom problemen?

Natuurlijk kunt u ook terecht voor problemen met uw huidige intercom systeem. Wij reken nooit meer dan één uur voor diagnose en kleine zaken verhelpen wij natuurlijk ook binnen die tijd. Mocht u beslutien dat u uw systeem toch liever vervangt dan wordt de werktijd in mindering gebracht op de offerte.

Proffesioneel is vaak goedkoper.

Het komt steeds meer voor dat klanten een te goedkoop systeem hebben gekocht. Het installeren viel al vaak tegen omdat er meestal afwijkende bekabeling nodig is. Dat maakt de kosten al vrijwel gelijk aan een proffesioneel systeem. Maar helaas blijkt dat dergelijke systemen na een paar jaar defect gaan zonder goede reparatie mogelijkheid.