Loxone link"Smart Homes & Buildings creëren duurzame leefruimte waar mensen in veiligheid ontzorgd worden."


PB Company & Smart Homes- een concept.


Uw leefomgeving is de plaats waar u ernaar streeft vrij en ontzorgt te kunnen leven.
Het steeds moeten denken aan het groeiend aantal functies om u heen zoals, het terugdringen van energiekosten, het optimaliseren van klimaat, bedienen van de vele mogelijkheden en uw veiligheid, hebben een negatief effect op uw levensgenot.

In het verleden waren wij diep onder de indruk toen generale system als KNX op de markt kwamen. In plaats van vele losse schakelaartjes en bedieningen op diverse plaatsen in ons huis keren wij op een aantal plaatsen een geconcentreerde hoeveelheid knoppen waar wij functies aan konden geven die wij vanaf die plek wouden bedienen.
Voor veranderingen waren wij afhankelijk van specialisten en er zaken ook kostbare abonnementen aan vast, en wij waren nog steeds veel bezig met de bediening van onze woonomgeving.

Daarna kwamen er veel mogelijkheden op de markt die relatief eenvoudig waren en meestal de mogelijkheid gaven om via apps op onze smartphone etc. functies binnen ons huis te bedienen. Deze producten verzorgen steeds een klein aspect van ons huis, werken nauwelijks samen en zijn van wisselende kwaliteit. Op dit moment zien wij vaak dat mensen, in plaats van de oude schakelaar, hun huis met een app aan moeten bedienen en het groeiend aantal apps op onze smartphones zorgen er voor
dat wij er niet echt op vooruit gaan.


Het kan anders en het kan zeker beter .

PB Company gaat er van uit dat u zich alleen maar bezig zou moeten houden met zaken die u wilt doen.
Als u thuiskomt dan wordt uw auto herkend en toegelaten, u krijgt het licht wat u nodig heeft en het huis is klaar voor u.
Het huis wordt optimaal bestuurd, rekening houdend met werkelijk gebruik en beschikbare voorzieningen.
Voorbeelden:

  • Er wordt voldoende zonnewarmte door de beglazing toegelaten om het huis bij te verwarmen indien nodig, rekening houdend met het weer in uw directe omgeving.
  • Als er buiten nog voldoende koude lucht is wordt die gebruikt voor de airco wordt ingezet.
  • Alle systemen werken samen, airco verwarming zullen nooit samen in één ruimte aan staan, u wordt tevens gewaarschuwd als er bij gebruik van airco of verwarming deuren blijven openstaan.
  • Eigen energiebronnen gaan voor, dus eerst de auto nog opladen voor we gaan terug leveren aan uw leverancier.
  • Leefsituaties worden gedetecteerd en verlichting, zonwering etc. automatisch aangepast. Denk aan TV kijken, werken aan een tafel, koken, huis in diepe slaap (niet te veel licht om naar de toilet te gaan etc.) of combinaties hiervan.
  • Aanwezigheid simulatie bij uw afwezigheid.

En dit zijn nog maar een paar van de mogelijkheden er is bij voorbeeld nog een heel pakket om ouderen en gehandicapten extra te ondersteunen in samenwerking met lokale hulpverlening.


Alles gaat automatisch maar u blijft altijd de baas in uw huis.

  • Op ieder moment kunt u al u wat anders wilt, eenvoudig ingrijpen en zaken wijzigen, dit kan met een app maar wij kunnen ook knoppen (bedraad en draadloos) plaatsen. Niet bij de deur maar waar u gewoonlijk bent, dat is wel zo makkelijk.
  • Het huis geeft ook informatie en kan u berichten over alles wat u wilt weten. Dat kan in rapporten en logs, welke u automatisch gemaild kunnen worden. Maar ook voor dringende zaken per Gesproken telefoon en SMS naar ieder persoon die het op dat moment aangaat.
  • De meeste zaken die u simpel zelf wilt samenstellen of wijzigen zijn al in de app beschikbaar, standaard. Wilt u meer dan kunnen wij ze altijd beschikbaar maken.
  • De tijd die een Expert nodig heeft om een programma te maken is minder dan 20% van de gebruikelijke tijd bij KNX. Dat maakt de beslissing voor verdere aanpassingen een stuk gemakkelijker.


PB Company werkt nu standaard met LOXONE voor creatie van Smart Homes en Buildings. Wij hebben er 3 jaar over gedaan om de keuze te maken en het merk heeft zich al werldwijd onder professionals bewezen.

Als u meer over LOXONE zelf wilt weten dan kunt u op hun logo klikken of deze link volgen.

Niet alleen maar LOXONE.

Dit betekent natuurlijk niet dat wij zondermeer en alleen maar LOXONE toepassen, en geen merk is overal het allerbeste in, maar LOXONE is volgens ons nu wel de allerbeste keuze voor de basis van uw intelligente huis.
Wij kunnen alles wat uw wens of smaak is voor u integreren in uw home. dus wij zullen samen met u in iedere situatie afwegen wat de juiste mix is tussen LOXONE en andere componenten om uw leefgenot te ondersteunen.