Restaurant Shiki Rotterdam

Shiki is een ruim Rotterdams restaurant dat dagelijks veel gasten trekt met zijn, deels eigen creaties, op het gebied van Sushi en longdrinks. Bezoekers worden niet alleen getrakteerd op het uitstekende eten en drinken maar ook de atmosfeer in de Lounge en Restaurant zijn bijzonder. Medio vorig jaar zocht de directie van Shiki contact met PB Company voor verbeteringen in hun restaurant.
Sindsdien hebben wij meerdere projecten gerealiseerd op gebied van beheersing, veiligheid, energie-management en informatieverschaffing. Hiervoor heeft PB Company een mix van LOXONE en andere in de markt verkrijgbare, of door PB Company ontwikkelde, actoren en sensoren toegepast. Zo worden als voorbeeld de sferen nu automatisch beheerst op grond van door de klant programmeerbare “Playlists”.

PB Company haar nieuwste project bij Shiki wordt de toegangsbeheersing van het restaurant hierdoor kunnen o.a. leveranciers gecontroleerd toegang krijgen tot Shiki en hoeft er geen personeel toezicht te houden op leveringen.